May 21, 2017

5 ✗ PARASTA JUST NYT

Nyt kun tuo aurinko putkahti esiin plus asteineen, ajattelin summata yhteen muutaman muunkin tän hetken hyvistä jutuista. Yleensä sitä tuppaa ajattelemaan (vieläpä myös ihan ääneen) niitä ärsyttäviä ja huonoja juttuja, mutta välillä on otollista ja ehkäpä suotavaakin miettiä myös niitä parhaimpia juttuja.

Untitled

+20°C. Nyt voi sanoa, että vihdoin! Viime viikolla satoi lunta vielä siihen malliin, että maa oli valkoinen ja nyt kesä tuli kuin yhdessä yössä. Tätä auringon paistetta ja lämpöä olikin aikamoinen ikävä. Mulla vaan tämä kesä menee ikävä kyllä kokonaan töissä, mutta enköhän mäkin pääse tätä kesää ainakin viikonloppuisin viettämään. Sään on vaan syytä pysyä samanlaisena kuin mitä se on nyt viimeisimpinä päivinä ollut...

Pako. Keskiviikko on ollut heittämällä mun lempi viikonpäivä nyt reilu kuukauden, sillä paon uuden tuottarin uusi jakso pärähtää siis joka keskiviikko ruutu+. Täytyy kyllä myöntää, kun mä ensimmäisen kerran kuulin, että pako jatkuu ihmettelin miten se on edes mahdollista. Neljännes tuottari loppui silloin aikoinaan sellaiseen kohtaan, että siitä on aika mahdotonta jatkaa. Se kuitenkin jatku ja hyvä niin, sillä tämä on yhtä hyvä kuin aikaisemmatkin! Koukussa siis ollaan.

Grilliruoka. Siiiiis nam! Grilliruokaa kesällä ei voita kyllä mikään. Tänään pääsi itseasiassa testiin varmaan tämän kesän hitti, nimittäin parsa kera pekonin. Jatkoon! Oli meinaa hyvvää.

Laajakulmaobjektiivi. Oon pitkään pähkäillyt laajiksen hommaamista ja nyt pistin sen viikko sitten viimein tilaukseen. Oli kyllä hyvä ostos, mutta olisi kieltämättä pitänyt tehdä se jo paljon aikaisemmin. Päähän jäi vielä kummittelemaan uusi runko ja ainakin yksi objektiivi...

Want You Back. Siis tämä HAIM:n biisilöytö. Tai sittenkin oikeestaan bändilöydös. I ha na! 
  UntitledUntitled Untitled
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig