December 17, 2016

GIFT IDEAS FOR HER & HIM

Jos sieltä löytyy vielä muitakin mattimyöhäisiä kenellä on tämän joulun lahjat vielä hukassa ja ostamatta niin käsi ylös, sillä täältäpä tulisi vielä viime tingan lahjaidikset! Tää taitaakin olla ainakin mulle joka joulun kompastuskivi, nimittäin ne pahuksien lahjat. Mitä sitä ostaisi vaikkapa äitille, siskolle tai omalle poikaystävälle joululahjaksi?

Mä ajattelin koota pienet kollaasit For her  ja For him -tyyliin, ja ensimmäisenä vuorossa olisi ketkäs muutkaan kuin naiset! Vähän helpomman kautta näin alkuun, sillä varmaan sanomattakin selvää, että naispuolisille on hiukan helpompi miettiä lahjoja, kun tarvitsee oikeestaan vaan miettiä, mitäpä sitä itse mieluusti kotiuttaisi.

Forher
100% pellavanpehmeät lakanat, kiharrinpuikko (lämpörullia suosittelen myös ja niitä kannattaakin miettiä!), lempparisarjan tuottariboksi, jokaisen tytön meikkipussin must tuote elikkäs highlighter, söpöt aamutossut, sivellinsetti, kynsilakkoja (unohtamatta kuitenkaan muita kauneustuotteita, kuten kasvo- ja vartalorasvoja!), pehmeä neule (ja tsekatkaa materiaalit!), korttilompakko, crossbody laukku, nahkahanskat, ihanan tuoksuinen hajuvesi (tämä Laura Mercierin Ambre Vanillé on erittäin varteenotettava vaihtoehto), puhelimenkuoret, rannekello ja talven pakkasten kuivattamille huulille huulirasvaa. Uskoisin kelpaavan kenelle tahansa tytölle! Ja, jos rahapussi ei tänä jouluna anna myöten, niin voi tehdä esimerkiksi omia lahjakortteja (hierontaa, kynttiläillallinen kotona, leffailta yms.), joita sitten itse toteuttaa! Varmasti ainakin äidit ottavat ilomielin vastaan hieronta- ja spa-lahjakortteja. Ainakin täällä ne on erittäin kuumilla kivillä!

Ja miespuolisia unohtamatta hiedän lahjaidiksiin. Pojille on kyllä luonnollisesti näin tyttönä hankala keksiä lahjuksia, mutta mun mielestä sain kuitenkin pojillekin kasattua aika näppärän kollaasin, vaikka ite sanonkin!

forhim
Poikien kollaasin toteutin lähinnä siten, mitä mä omalle poikaystävälle voisin antaa lahjaksi tai oon jo ehtinyt antaa. Tottumuksesta voin jo vannoa, ettei (pleikka)pelit kyllä ikinä petä ja se on varma! Urheiluvaatteet on myös aika oiva lahjaidis, jos oma poikaystävä, veli tai miks ei oma isä ole edes vähäänkään urheilullinen — pientä urheilumotivaatiota! Boksereita, hajuvesi, dödö ja after shave on ehkä simppeleimpiä lahjoja, mistä tuskin yksikään miespuolinen kieltäytyisi. Konsoliin ylimääräinen ohjain (tullut huomattua kuinka tärkeä toinen ohjain onkaan, hah!), kuulokkeet (pleikka)peleihin, simppeli musta huivi, käsikello, puhelimeen nahkainen kuori kolhujen varalta ja partakone on niitä, mitä mulla on käynyt mielessä, kun taas kylpytakki, korttilompakko (tai miks ei myös ihan lompakkokin) sekä nahkavyö on taas niitä, mitkä on tässä vuosien sisällä lipsahdellut mun poikaystävän suusta. Ehkäpä siis joku näistä on mun oma valinta?

Joko teillä on jo kaikki joululahjat lahjapaketeissa odottamassa viikon päässä häämöttävää joulua vai onko lahjat vielä (mun tapaan...) odottelemassa kaupanhyllyllä?
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig