December 26, 2016

CHRISTMAS EVE WITH ME

Untitled

08.30     Niin kuin minä tahansa muunakin päivänä, mut tuli herättämään meidän ihana koira Elvis. Nyt oli sentäs sen oppinut, ettei heti kuuden jälkeen hypi ja komenna leikkimään. Taisi olla vaan jouluaaton rauhan osoitus tämä kunnia, hah! Pötköttelin vielä kuitenkin hetken "tule nyt leikkimään!" -komennoista huolimatta sängyssä ja selasin puhelinta.

 09.00     Kaikkien yölliset snäpit katsottu! Nousen ylös ja leikin pienet leikit pikku komentajan kanssa, mutta aika ripeästi suuntaan suoraan suihkuun pesemään hiukset, koska edellis illan väsymys vei voiton ja siirsin tukanpesun suosiolla aamulle.

 09:15     Aamun suihku check. Päädyttiin aamupuuroa odotellessa mun siskon kanssa avaamaan jo aamusta yhdet lahjat. Mun paketista paljastui Jeffree Starin lipstick ja mun joululahja listallakin komeillut Laura Mercierin hajuvesi *sydänsilmäemoji*. 

09:30     Vielä ennen aamupala puuroa juuri sisälle tuodun kuusen kimppuun. Siitä onkin vierähtänyt jo niin monta joulua, kun viimeksi ollaan kuusi sisälle tuotu, joten voitte arvatakin ettei suurin osa koristeista ollut ihan 'tätä päivää'.  Hah!

10:30     Äitin tekemä puuro alkaa olemaan valmista ja aletaan yhdessä valumaan katettuun pöytään istumaan. Pienen etsinnän jälkeen kanelikin löytyi. Thank god, riisipuuro ei ole nimittäin mitään ilman kunnon kanelia ja ripausta sokeria!

Untitled DSC_0471

11:00     Puurolautaset on tyhjät eikä kukaan saanut mantelia. Taisikohan sitä edes olla koko puurokattilassa? Ei luultavasti :-D En malttanut myöskään odottaa, että näkisin äidin reaktion mun lahjan suhteen, joten patistin äitin aika nopeasti avaamaan lahjaansa. Ilme oli kyllä näkemisen arvoinen!

11:30     Kello alkaa olemaan jo niin paljon, että on aika alkaa valmistautumaan päivään. Hiukset kihartimella laineiksi ja meikkipohja valmiiksi, jonka jälkeen mun sisko loihti mulle punaiseen taittavan silmämeikin. Multa itseltäni kun ei luonnistu nuo silmämeikit...

13:00     Auton nokka kohti mummin ja ukin luokse, missä onkin jouluruuat jo valmiina. Taas siis heti valmiiseen pöytään. Mun jouluaaton lautaselta löytyy aina perunaa, valkokastiketta, kinkkua ja porkkanalaatikkoa. Porkkanalaatikko on mun lempparein kaikista laatikoista. Mummi oli tehnyt sitä vieläpä yhden ylimääräisen vuoan mukaan vietäväksi, joten sitä on tullut tässä viimeiset päivät syötyä. Jotkut syö kinkkua Tapaninpäivään asti, niin me täällä syödään porkkanalaatikkoa. Se on vaan niin herkkua.

Untitled Untitled

14:00     Jouluruokaähky kiittää. Pari tuntia vierähti hyvin nopeasti, mutta on aika siirtyä toisen mummon luokse. Siispä lahjakassit mukaan ja autolle.

14:20     Mummon pihassa ja eikun toivottamaan hyvät joulut ja jälleen kerran katettuun kahvipöytään.

15:30     Kello alkaa olemaan jo sen verran, että mummo on päästettävä joulusaunaan, joten nyt viimeinkin kotiin ja loppujen lahjojen luokse.

15:50     Äkkiä rennot vaatteet päälle ennen lahjojen avaamista. Mun paketeista paljastui muun muassa uusi objektiivi (!!!), kauan himoitut pellavalakanat, pörrösukkia, suklaata, astioita ja rahaa. Eipä ole siis mitään valittamista.

17:00     Joulusauna alkoi olemaan meillä valmis, joten joulusaunan kautta sohvalle katsomaan telkkua. Tai pikemminkin Netflixiä, as always. Mä en nimittäin enää hirveästi television ohjelmistoista katso mitään.

Untitled

20:00     Mun puhelimen näytölle pamahtaa siskolta viesti "Tuutko hakemaan?",  joten eikun ratin taakse ja auton nokka kohti siskon poikaystävän vanhemille.

21:00    Nopeiden joulutervehdyksien jälkeen vihdoin kotipihalla. Nopeasti kimpsut ja kampsut kasaan ja suuntana vielä oman poikaystävän luokse.

21:20     Lahjojen vaihto ja molemmat lahjan saajat ovat tyytyväisiä. Mä olin päätynyt antamaan aivan ihanan Gantin neuleen (mikä oli vieläpä 100% puuvillaa) ja mun paketista paljastui taas Gantin muhkea harmaahuivi. Menipäs aika yksiin molempien lahjat, hah!

22:00     Ilta menikin sitten mun poikaystävän perheen, juustolautasen, glögin ja Lupaus elokuvan parissa.

00:00     Mulla alkoi jouluväsymys painaa päälle, joten oli mun aika mennä pehkuihin. Oli kyllä ihana jouluaatto takana päin 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig