August 07, 2016

SISUSTUSLIIKKEITÄ HELSINGISSÄ

Ehkä nyt olis hyvä aika tämänkin postauksen nähdä päivänvaloa. Tää on nimittäin pyöriny luonnoksissa jo yli 365 päivää, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? Nää sisustusputiikit alkaa pian olemaan mullekin hieman ajankohtaisempia juttuja, sillä se aiemmin mainitsema huoneremppa on näillä nämppäimillä ihan konkreettista. Maali täytyy käydä vaan ensiviikolla enää sävyttämässä.

Täältä tulisi siis muutama vinkki sisustusliikkeistä Helsingin päästä, joista muutamasta löytyy sisustustavaran lisäksi myös ihan huonekaluja. Huonekalut on hinnoiltaan aika tyyritä, kun taas sisustustavaroilta ei löydy mitään kamalia ryöstöhintoja. Nää neljä on ainakin sellaisia putiikkeja, joista mä tuun aivan varmasti hommaamaan mun tulevaan rempattuun huoneeseen somisteita.
  UntitledUntitled
Jos mistä, niin Perobasta löytyy laatua ja vintagea sisustukseen.  Peroba on hieman teollisuushenkinen, nimittäin materiaaleina huomaa niin huonekaluissa kuin sisustustavaroissakin paljon betonia, terästä ja metallia. Mä tykkään ehdottomasti täältä löytyvistä huonekaluista, joista voisin kotiuttaa vähintään joka toisen itselleni. Betonipöytä on mun ehdoton suosikki!

- Fredrikinkatu 33, 00120 Helsinki -
  Untitled UntitledPääosin tanskalaisia sisustusmerkkejä myyvästä lifestyle-myymälä Nougatista löytyy myös vaatteita, koruja ja asusteita.

- Bulevardi 11, 00120 Helsinki -
  Untitled UntitledGranit on varsinainen sisustajan paratiisi. Täältä löytyy siis ihan kaikkea: säilytystuotteita, valaisimia, tekstiilejä, huonekaluja, ruukkuja, vaatteita, kalentereita, valokuva-albumeita, keittiöön purkkeja, ruokailuväleintä ja muita tuotteita, mausteita sekä puutarhaan vaikka ja mitä. Täällä kannattaa aivan ehdottomasti käydä piipahtamassa! Mä oon bongannut täältä aivan ihanan kupariputkesta tuunatun rekin. Granit taitaa löytyä myös muutamalta muultakin paikkakunnalta ja Helsingistäkin parista paikasta.

- Mannerheimintie 18, 00100 Helsinki -
  Untitled UntitledRiviera Maisonin valtakunta, White On Whiteon ihastuttava sisustusliike, mistä löytää melkeimpä kaiken sisustamiseen liittyvän huonekaluista piensisustustavaraan deli-osastoa unohtamatta.

- Kaivokatu 8 (City Center), 00100 Helsinki -
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig