July 03, 2016

NETFLIX MOVIE TIPS

Nyt näihin Netflixin elokuva suosituksiin, mitä mä hetki sitten lupailin! Mä oon enemmän sarjoihin kallistunut, mutta on sitä tullut pistettyä myös muutamia leffojakin pyörimään. Jätin tarkoituksella ne ällö romanttiset leffat tämän ulkopuolelle, sillä uskon, että lähes kaikki on ne kuitenkin jo katsonut. Nyt jotain niistä poikkeavaa, mutta takuu varmalla erittäin hyvää katsottavaa! Toivottavasti näistä löytyy teikäläisille edes yksi uusi tuttavuus.

Let's begin!

collage

 American Sniper. Tositapahtumiin perustuva draama/toimintaelokuva yhdysvaltalaisesta sotahistorian tarkimmasta tarkka-ampujasta Chris Kylesta. USA:n armeijan erikoisjoukkojen sotilas Chris lähetetään Irakiin, missä hänen osaamisensa pelastaa lukemattomia ihmishenkiä. Kyle saa lempinimekseen Legenda, kun tarinat hänen rohkeudestaan Irakin puolella alkavat levitä. Kotirintamalla toisella puolella maailmaa Kylieta odottaa perhe peräti neljän komennuksen ajan. Palatessaan lopullisesti perheensä luo, Kyliella on kuitenkin vaikeuksia jättää sota taakseen.

 Children of men. Synkkääkin synkempi draama/trillerielokuva kertoo siitä, kuinka vuoden 2009 influenssaepidemian jälkeen naiset ovat olleet kykenemättömiä synnyttämään. Elokuva painottuu tulevaisuuteen, jota käsitellään ihmisten hedelmättömyydellä lentävien autojen sijaan. Kuoleeko ihmiskunta sukupuuttoon? Elokuva puhuttelee tulevaisuutta myös nykypäivän ongelmien kautta: terrori-iskut, laittomat maahanmuuttajat sekä poliisivalta. Vaikka käsikirjoitus on hieman suppea, niin onneksi elokuvan tärkeä sanoma sekä onnistunut visuaalisuus peittoaa sen.

 The intouchables. Tositapahtumiin perustuva hyvänmielen draamakomedia. Neliraajahalvaantunut rikas Philippelle etsii itselleen avustajaa arkielämän haasteisiinsa. Täysin eri lähtökohdista tuleva lähiöiden kasvatti ja yhteiskunnan hylkiö Driss hakee avustajan paikkaa, mutta saadakseen vain nimikirjoituksen työpaikkahaastattelusta työttömyysavustustaan varten. Silti Driss hurmaa tarkoittamattaan Philippen ja huomaa pian asuvansa Pariisin hienostokortellissa. Drissin tietynlainen kömpelyys sekä lapsenmielinen innostus herätti rutiineihin kahliutuneen Philippen elämänilon ja - nautinnon takaisin, kun taas Philippen seura opetti slummeissa kasvaneelle Drissille lukemattoman paljon.

 The Bucket List. Monimiljonääri Edward Cole sekä mekaanikko Carter Chambers jakavat yhdessä sairaalahuoneen syöpäpotilaina - molemmilla on enintään vain vuosi elinaikaa. Eläkeikäiset ovat täysin eri planeetoilta, eikä heitä yhdistä muu kuin oven takana häämöttävä tuonpuoleinen. Miehiä alkaa kuitenkin yhdistää kova yhteinen kohtalo, mikä saa heidät toteuttamaan unelmiaan, vielä kun se on mahdollista. Yhdessä he laativat 'bucket list' nimeä kantavat listat, joissa on listattuna asioita, mitä he haluavat kokea vielä ennen kuolemaansa. Miehet aloittavat kaksistaan kaikkien aikojen seikkailun ystävystyen matkan varrella sekä toteuttaen haaveitaan. Syöpää sairastavia miehiä näyttelevät Jack Nicholson ja Morgan Freeman on mitä takuuloistavin parivaljakko sekä huumorilla höystetty elokuva on hauska, vaikka se käsitteleekin vakavaa asiaa.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig