March 01, 2016

GUACAMOLE ONION RINGS

P2271591

Facebook on aika menneen talven lumia, mutta yksi ehdoton syy, miksi mäkin vielä roikun sielä, on Tastyn jakamat herkulliset ruokavideot! Niitä ei kyllä parane erittäin nälkäisenä katsella... Mä painin ruokakriisien kanssa valehtelematta joka viikko, kun ei vaan tee mieli mitään "perus kotiruokaa". Nyt kuulkaas ei tarvitse enää pähkäillä mielikuvituksetonta päätä puhki ja loppujen lopuksi olla syömättä, sillä tuolta sivuilta löytyy jos minkälaisia reseptejä. Mä oon aika tiuhaan tahtiin vieraillut kyseisillä sivuilla, ja sillä silmällä vilkuillut reseptejä pistäen niitä myös kuvankaappauksilla talteen. Päätettiin kokeilla viikonlopun aikana guacamole sipulirenkaita, jotka tosiaan bongasin juuri tuolta Tastyn facebookin sivuilta. Nämä on todella mainitsemisen arvoisia ja tuo piristävää vaihtelua pelkille sipulirenkaille. Hirveemmin tähän ei tarvitse aineksia, mutta sitäkin enemmän kannattaa varata aikaa!

guacamole P2271514 ainekset P2271520-horz
P2271530
frityyritaikina Sipulit pilkotaan renkaiksi, jotka täytetään siis itse tehdyllä guacamolella. Kun renkaat on täytetty, laitetaan ne jäätymään pakkaseen. Tässä menee tovi, sillä niiden täytyy olla jäisiä! Jäiset guacamole sipulirenkaat käänellään vuorotellen kanamunassa - vehnäjauhoissa - kanamunassa - korppujauhoissa - kanamunassa ja jälleen kerran vielä korppujauhoissa. Öljy kuumennetaan kattilassa noin 180-asteiseksi. Frityyritaikinaiset guacamole sipulirenkaat paistetaan öljyssä noin 3-4 minuutin ajan, kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita. Guacamole sipulirenkaat nostetaan ensin talouspaperin päälle valumaan ja siitä sitten tarjoiluastialle. Lämpimien renkaiden päälle puristetaan (oman maun mukaan) limemehua. Ja hei, ei pidä unohtaa dippiä! Me laitettiin tällä kertaa kaappiin jäänyttä Holiday dippiä, joka toimi näiden kanssa moitteettomasti.

P2271585
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig